T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Çeşme Devlet Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Çeşme Devlet Hastanesi

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği

Güncelleme Tarihi: 09/12/2019

HEKİMLER BUTTON.pngANA.pngEkran Alıntısı2.PNG

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği -1

GÜLÇİN AYTAÇ.jpeg
Uzm.Dr. Gülçin AYTAÇ
1980 İzmir doğumludur. ilkokul orta okul ve lise İzmir'de tamamlamıştır. Aydın Adnan Menderes tıp fakültesi mezunudur. Uzmanlık Marmara Üniversitesi tıp fakültesinde çocuk sağlığı uzmanlığını tamamlamıştır. ilk görev yeri Erzurum Eğitim Bölge Araştırma Hastanesinde görev yapmıştır. Şuan Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesinde görevine devam etmektedir.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği -2

Dr mustafa.jpeg
Uzm. Dr. Mustafa KAVRUK
1990 Denizli Doğumlu Evli ve 1 Çocuk Babası Celal Bayar  Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu Bitlis Devlet Hastanesi (Pratisyen Hekimliği) Tepecik Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Asistanlık yaparak Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesinde görevine devam etmektedir.